Избягал затворник, излежаващ присъда в общежитие от открит тип в Бойчиновци,

...
Избягал затворник, излежаващ присъда в общежитие от открит тип в Бойчиновци,
Коментари Харесай

Избягал затворник вдигна на крак полицията във Враца

Избягал пандизчия, излежаващ присъда в общежитие от открит вид в Бойчиновци, подвигна на крайник полицията във Враца.

 

" Издирваният мъж се отклонил от строителен обект в Мездра ", посочи за NOVA Сашка Андрекова от Пресцентъра на Министерството на правораздаването.

 

Лишеният от независимост е в пандиза от 2011 г. с комулирана присъда за голям брой обири. През 2019 г. е минал на по-лек режим, защото останало да изтърпи по-малката част от наказването си. От тогава е в общежитие от открит вид и има право да работи, с цел да съкрати срока за отнемане от независимост.

 

Собственикът на обекта в Мездра, на който лишеният от независимост работел, забелязал, че пандизчията го няма и уведомил управлението на пандиза. " По случая са сигнализирани структурите на Министерство на вътрешните работи, Окръжната и Районната прокуратура – Враца ", посочи още Андрекова.

 

По случая е формирано досъдебно произвеждане, сподели за NOVA представителят на Окръжната прокуратура във Враца Елена Станева.

 

От Министерство на вътрешните работи се обърнаха към жителите за подпомагане. Те разпространиха фотография и изложение на мъжа.

 

Той се споделя Бонко Трифонов и изтърпява наказването си в пандиза във Враца. По време на работа на външен обект край Мездра в четвъртък, той е избягал. 

 

Мъжът е висок 160 см, с обикновено телосложение, тъмна коса, кафяви очите, приблизително дълга брада. Облечен е бил с мрачно яке и тъмна бейзболна шапка.

 

Има информация, че се придвижва с жена на забележима възраст към 25-30 години, висока към 156 см, облечена в алено яке.

 

При спомагателна информация за търсения жителите могат да алармират на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР